Морозиво, натхнене місцевими пам’ятками, стає в Китаї трендом цього літа

Морозиво може бути не тільки смачним, але і, як не дивно, досить цікавим і навіть пізнавальним, інформує Ukr.Media.

Туристи, які подорожують по Китаю і милуються пам'ятками, отримують можливість не тільки розглянути ту чи іншу старовину, а й з'їсти її. Правда, не її саму, а зменшену копію у вигляді смачного фруктового ескімо.

Все більше улюблених туристичних місць пропонують людям подібне частування, яке охолодить в жарку погоду, але водночас підігріє ентузіазм до вивчення культури країни.

Джерело: ukr.media

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *