Легкий спосіб заточування ножа за допомогою предмета, який є на кожній кухні

Від постійної механічної дії кухонні ножі швидко притуплюються, інформує Ukr.Media.

Розповідаємо, як наточити ніж за допомогою предмета, що є на кожній кухні.

Отже, наші дії:

  • Беремо керамічну чашку або кухоль. Мамин фарфор не використовуємо! Вона не оцінить.
  • Перевертаємо її і заточуємо ніж об нижній край. Цей край виразно видно на кожній чашці. Ведемо ніж прямо. Щоб кухоль не ковзав, підкладіть під нього вафельний рушник.
  • Після такого заточування ніж, звичайно, не стане як бритва, але порізати овочі та м'ясо ним буде можна.

    Хочемо зазначити, що цей спосіб доречний для форс-мажорів, коли потрібно готувати їжу, а заточити ніж удома нічим. Звичайно, на дворі 21 століття і можна купити спеціальну точилку, але все ж таки даний варіант варто взяти на озброєння кожній людині.

    Джерело: ukr.media

    No votes yet.
    Please wait...

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *